Стопкадри Нова ТвПлеменница на възрастна жена твърди, че върху леля й

...
Стопкадри Нова ТвПлеменница на възрастна жена твърди, че върху леля й
Коментари Харесай

Валентина: Болногледачка упражни насилие върху леля ми

Стопкадри Нова Тв

Племенница на възрастна жена твърди, че върху вуйна й е упражнено принуждение.

Валентина е наела болногледачка за 79-годишната си вуйна, която е с деменция и живее във Видин.



Тя е сложила камери в стаята, на които се вижда, че вуйна й е подложена на принуждение, блъскана е и се чуват викове.  



Жената стартира да гледа вуйна ми на 4 юли, а случаят се случи в нощта на осми против девети юли и на девети сутринта. От 10-и към този момент дамата не работи тук, стартира по Нова Тв Валентина Сучева.



Това, което видях на камерите е, че вуйна ми е блъскана през нощта, има изхвърляне на бутилки вода, които са сложени до леглото на вуйна ми да пие. След това завъртането на камерата, с цел да може умерено да й нанесе побой. Чуват се някакви викове и извънредно обидни думи, псувни, което дава причина да си мисля, че тя обръща камерата, тъй като ще упражни физическо принуждение, добави Валентина.



Тя е подала тъжба и е потърсила съдийствие от полицията във Видин.

Обясни, че дава публичност на случая, с цел да са деликатни други хора, когато назначават болногледвачки за свои близки.

Лиляна Иванова, която е гледала лелята на Валентина, се оправда, че е била преуморена, защото не е получила почивен ден.



Поисках помощ от Валентина да бъда заменена на два-три дни с някого, тъй като е невероятно 24 часа да гледаш жена, която не е в положение да се храни, не в положение да стои обикновено и не е положение да се грижи за тоалета си. Аз не съм имала една секунда свободна, съобщи по Нова Тв Лиляна.

На пети умря майка ми, излязох до у дома, да отида да запаля една свещ, бях ухапана от едни кучета. Върнах се, тъй като Валентина не настоя да се върна и тогава нямах право на половин ден да си отпочина. Аз трябваше да работя седем часа без един час отмора. Естествено, дамата постоянно съм я взимала с мен, когато съм ходила на болница да й направя промивки и превързване на крайници. Не съм я оставила в никакъв случай, добави Лиляна.

Искрено скърбя, че кулминационната точка е пристигнала през онази вечер, откакто племенницата беше в събота там, пазарувахме. Никога не ми е правила липса на нищо, имала съм всичко. Но аз, знаейки, че има камери вътре, не съм могла да се сдържа, за което скърбя. Крещяла съм, на мен и тембъра на приказка ми е малко по-силен. Бутилките съм ги хвърлила в коридора, тъй като тя беше напластила 7-8 бутилки и аз ги изхвърлих, с цел да не се полива с вода. Не съм я удряла, бутнала съм я да седне на леглото, на дивана, само че не съм удряла тая жена, сподели още Лиляна Иванова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР